Büyükçakır İlkokulu

Vizyon: VİZYONUMUZ Öğrencilerimizin, Türkiye Cumhuriyeti Devletine karşı görev ve sorumluluklarını bilen. Sürekli gelişen ve değişime açık, ülke kültürüne ve değerlerine bağlı, Atatürkçü düşünce yapısına sahip, kendisi ve çevresi ile barışık ve kendi ayakları üzerinde durabilen, sosyal ve kültürel yönden gelişmiş, yaratıcı, yenilikçi, girişimci, ilgi ve yeteneklerinin farkında, sürekli başarıyı hedefleyen öğrenciler yetiştirmek için varız.

Misyon: MİSYONUMUZ Bütün öğrencilerin öğrenmelerini sağlamak, bilgi ve becerilerini arttırmak, milli değerlere saygılı, örf ve adetlere bağlı, bilimsel düşünme yeteneğine sahip, özgür, üretken, sorumlu ve katılımcı bireyler olarak yetişmeleri için okulun ve çevrenin tüm imkanlarını kullanarak Eğitim-öğretim hizmetlerinde sürekli değişim ve gelişime açık olarak bölgemizde lider ve örnek okul olabilmektir.

Başarılar:

Saatler: 08.50-15.00
Yabancı Dil:
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://buyukcakirilkokulu.meb.k12.tr

Adres - Büyükçakır Mahallesi Büyükçakır Küme Evler no7 Yahyalı/Kayseri

Öğretim Şekli :Normal Öğretim yapılmakta

Yerleşim Yeri - Yerleşim yeri köydür.Köyümüz yaklaşık 1500 kişi nüfuslu olup Yahyalı´nın en kalabalık köyüdür.

Adres - Büyükçakır Mahallesi Büyükçakır Küme Evler no7 Yahyalı/Kayseri

Ulaşım Köyün minibüsleri haftaiçi hergün ve cumartesi sabah ilçeye gitmekte ve akşam dönmektedir.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Kayseri iline 180 km uzaklıktadır. Yahyalı ilçesine ise 68 km uzaklıktadır.